Ukratko

Uz predivni Bled posjetite i Radovljicu - mjesto poznato po medenjacima i licitarima

Program putovanja

Polazak autobusa: 06.00 h Autobusni kolodvor Čakovec (min. 10 putnika); 06.30 h Autobusni kolodvor Varaždin

 

Vožnja kroz Sloveniju u smjeru Bleda. Dolazak u BLED, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. Slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta).   Svima koji su već posjetili otočić preporučamo guštanje u poznatim bledskim kremšnitama. Nastavljamo našu vožnju prema RADOVLJICI, čiji je STARI GRAD jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejima i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću i priča zanimljive priče iz prošlosti. Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade MEDENJAKA i LICITARSKIH SRCA te predlažemo sudjelovanje u zajedničkoj prezentaciji i radionici (uz doplatu). Uživajte u mirisima slastica, okusima medenjaka i kuhanog vina koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Nakon opuštanja uz kavu, degustacije čokolade i sudjelovanja u radionicama, okupljanje grupe oko 17 sati  te polazak prema Hrvatskoj. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u kasnim večernjim satima.

Cijena putovanja

 CIJENA ARAŽMANA

najmanje 40 putnika

180 kn

Polasci:

 • Čakovec
  s autobusnog kolodvora
  Minimalno 10 prijavljenih putnika
  06:00
 • Varaždin
  s autobusnog kolodvora
  06:30

Cijena uključuje

 • Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti
 • stručno vodstvo i organizacija putovanja.
 • licenciranog turističkog pratitelja Varaždintoursa
 • razglede prema programu

Cijena ne uključuje/ informativne cijene ulaznica-fakultativno

 • Vožnja čamcem bledskim jezerom                          12 Eur
 • Ulaznica za crkvu sv. Marije na bledskom otočiću       6 Eur
 • Ulaznica za muzej licitara                                 cca 10 Eur

Napomena

Saznajte više

Uvjeti plaćanja: prema uvjetima iz Ugovora uz obaveznu uplatu akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja

Sredstva plaćanja: gotovina i kartice

Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih  putnika kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršenja rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa kao i nedovoljnog ili pak povećanja broja putnika na raspisanom aranžmanu. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Varaždintours putničke agencije d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br 298090000003 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti organizatora paket aranžmana. Središnja kontaktna točka: Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, e-mail:pravni@mint.hr  tel.+385 1 6169 243. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr  Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje,  osiguranje prtljage, osiguranje nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja Ugovora – dodatne informacije zatražite u VARAŽDINTOURSU, putničkoj agenciji d.o.o.

KREMŠNITE, MEDENJACI I LICITARI

Advent Bled i Radovljica

SLATKI ADVENT

1 dan(a)
 • Odaberite datum polaska
 • Broj osoba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »