Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa: 06.00 h Autobusni kolodvor Varaždin

Vožnja kroz Sloveniju, preko Maribora, Dravograda te dalje u pravcu Austrije do Klagenfurta s kraćim usputnim zaustavljanjima prema potrebi. Stara jezgra Klagenfurta jedna je od najljepših u Austriji, njezina brojna unutarnja dvorišta i arkade stvaraju domaću atmosferu. Zaštitni znak grada je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu. Po dolasku u Klagenfurt razgled kulturno povijesnih znamenitosti grada čija barokna jezgra podsjeća na Varaždin: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan... Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada, šetnju, kupovinu, posjet božićnom sajmu... Bilo da krenuli glavnim ili sporednim ulicama, ušli u dvorišta ili trgovačke centre, ukrasi i lampice će vas svugdje pratiti u stopu.

Nastavak putovanja do raskošnog gradića na Wörthersee - Velden. Advent u Veldenu u 4 predbožićna tjedna očarava posjetitelje plutajućim adventskim vijencem u zaljevu ispred dvorca, betlehemskim jaslicama u prirodnoj veličini kao i anđeoskom slastičarnicom te poštom za božićne čestitke i brodom anđela Santa Lucia. Slobodno vrijeme za šetnju i kupnju božićnih poklona na mnogobrojnim štandovima. Povratak u pravcu Hrvatske oko 19.00 h s dolaskom u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje/ cijena ne uključuje:

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Min broj 40 putnika

Fiksni tečaj konverzije 1 eur= 7,53450 hrk

34 EUR

(256,17 HRK)  

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 *  Prijevoz  turističkim autobusom prema programu ,  voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, razglede prema programu u pratnji voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije aranžmana

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

*  Ulaznice u ostale muzeje i kulturno povijesne objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, putno osiguranje, osobne troškove te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu

 

Polasci po gradovima

          Varaždin

  • s autobusnog kolodvora
    06:00

Plaćanje:

Uvjeti plaćanja: uplata akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave i potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja

Sredstva plaćanja: gotovina, kartice 

 

Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog  broja prijavljeni putnika.Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Varaždintours putničke agencije d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br 298090000093 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode  za vrijeme putovanja i,osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. - dodatne informacije zatražite u VARAŽDINTOURS putničkoj agenciji.Datum izrade programa : 30.09.2022.

GRANIČNE VIZE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI

Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica izdana nakon 1.1.2003. godine ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno 3 dana prije putovanja.

GARANTIRANO

Advent - Klagenfurt i Velden

1 dan(a)
  • Odaberite datum polaska
  • Broj osobaCijene u Eurima su prikazane prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »