Ukratko

Provjerite zašto je Advent u Zagrebu dobio nagradu kao najbolji advent u Europi 

Program putovanja

Polazak autobusa: 13.30 h Autobusni kolodvor Čakovec (min 10 prijavljenih putnika), 14.00 h Autobusni kolodvor Varaždin.

Vožnja u pravcu Zagreba do centra grada. Slobodno vrijeme za uživanje na najboljem božićnom sajmu u Europi. Sa ovom titulom Advent u Zagrebu „prešišao“ je i onaj u Beču koji svoje korijene vuče iz 13. stoljeća, a koji su Zagrepčani donedavno masovno pohodili. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije. Adventski ugođaj je svuda po gradu; na Trgu kralja Tomislava očekuje Vas ledena božićna bajka – klizalište. Glazbene poslastice - božićni klasici, valceri te pomno odabrani glazbeni program, razlog su zbog kojeg ćete se sigurno vraćati na Zrinjevac. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom. Sve to, a i više od toga ćete vidjeti, čuti i okusiti na Adventu na Zrinjevcu… Na Glavnom zagrebačkom trgu na otvorenoj pozornici održavat će se svakodnevno najrazličitiji programi.  U ulicama oko Trga bana Josipa Jelačića i ovog će Adventa biti postavljen tradicionalni Božićni sajam. Prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, ponudit će vam zagrebački obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda. Povratak u pravcu Varaždina, Čakovca oko 22:00 sata.

Polasci po gradovima

 • Čakovec
  Autobusni kolodvor
  Minimalno 10 prijavljenih putnika
  13:30
 • Varaždin
  Autobusni kolodvor
  14:00

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
 • jamčevinu, troškove organizacije i realizacije programa

Cijena ne uključuje

 • ulaznice u ostale muzeje i kulturno povijesne objekte koji se posjećuju prema želji grupe
 • doplate, putno osiguranje, osobne troškove te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu

Napomena

Uvjeti plaćanja: prema uvjetima iz Ugovora uz obaveznu uplatu akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja

Sredstva plaćanja: gotovina, kartice  // kalkulacija je rađena na bazi min. 45 putnika. 

Saznajte više

GARANTIRANO

Advent u Zagrebu

Uvijek najbolji, uvijek drugačiji

1 dan(a)
 • Odaberite datum polaska
 • Broj osoba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »