Ukratko

Izdvojite nekoliko dana za odmor i opuštanje te posjetite Terme Laško u susjednoj nam Sloveniji.

Uživaju dvije osobe, a plaća samo jedna, s time da djeca do 4,99 godina borave GRATIS!

 

TERME LAŠKO

Plaća jedna, borave dvije osobe

9.1.–15. 4., 18. 4.–23. 4., 2. 5.–24. 6. 2022

Cijena po osobi

Hotel

3 dana/2 noći

4 dana/3 noći

5 dana/4 noći

6 dana/5 noći

Thermana Park Laško****superior

2040 kn

ZA DVIJE OSOBE

3060 kn

ZA DVIJE OSOBE

4080 kn

ZA DVIJE OSOBE

5100 kn

ZA DVIJE OSOBE

Zdravilišče Laško****

1590 kn

ZA DVIJE OSOBE

2390 kn

ZA DVIJE OSOBE

3180 kn

ZA DVIJE OSOBE

3980 kn

ZA DVIJE OSOBE

Cijene vrijede za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i iznosi 2,50 € po osobi po danu( na licu mjesta) . Prijava nije uključena u cijenu i iznosi 2 € po osobi.( na licu njesta)

 

Program uključuje:

Program uključuje:

 • boravak u dvokrevetnoj sobi standard,
 • polupansion,
 • neograničeno kupanje u obaju hotelima,
 • dnevno ulaz u fitnes centar,
 • besplatni wireless internet u hotelu,
 • pijenje termalne vode,
 • hotelska knjižica povoljnosti,
 • ponuda animacije i rekreacije.

 

 

Cijene za djecu:

 • djeca do 4,99 godina (bez pomoćnog ležaja) GRATIS,
 • djeca od 5 do 9,99 godina (na pomoćnom ležaju) 265 kn/noć,
 • djeca od 10 do 11,99 godina (na pomoćnom ležaju) 340 kn/noć.

 

 

 

Informacije:

Informacije za putnike vezane za COVID-19

Putnik je dužan informirati se o trenutnoj situaciji na službenoj stranici MVEP-a, a prije uplate aranžmana.

Po uplati, smatra se da je putnik suglasan s istim te da će se o svom trošku pobrinuti za eventualni PCR ili genski test, te je dužan, ako i gdje je potrebno, isti pokazati prije samog leta ili ulaska na bilo koju od destinaciju predviđenih programom putovanja. VARAŽDINTOURS putnička agencija ne snosi odgovornost u slučaju pozitivnog testa na COVID-19 ali će asistirati u korist putnika prema avio kompaniji da se putniku izda voucher za korištenje u budućnosti.

Za vrijeme trajanja pandemije, putnik može besplatno otkazati putovanje do 45 dana prije putovanja u slučaju da se:
1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje
2. ili se uvede obavezna samoizolacija od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje
3. ili se uvedu još neke dodatne, strože, restrikcije za gradjane RH, a koje nisu bile na snazi prilikom uplate aranžmana

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji ili se uvedu dodatne, strože mjere u periodu od 30-1 dan prije putovanja, putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos  koji može iskoristiti za bilo koji uplaćeni aranžman gdje je glavni organizator VARAŽDINTOURS putnička agencija. Voucher se izdaje samo u slučaju ukoliko je VARAŽDINTOURS putnička agencija već platila sve troškove za putnika i od dobavljača usluge za putnika dobila voucher. Ukoliko nije, putniku će isplatiti povrat uz zadržane administrativne troškove ukoliko ih je agencija imala ili ponuditi alternativni termin ili uslugu koju predloži dobavljač usluge.

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane VARAŽDINTOURS putnička agencija bilo zbog broja putnika ili otkazanog leta, imaju pravo na 100% povrat novca.

 

Uvjeti plaćanja: uplata akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave i potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja. Sredstva plaćanja: gotovina, kartice PBZ VISA 2-6 rata, ECMC ZABA do 6 rata, MAESTRO ZABA do 12 rata, ECMC I VISA  RBA do 12 rata, DINERS do 12 rata

 

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Varaždintours putničke agencije d.o.o. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih  putnika kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a sukladno Općim uvjetima poslovanja.  Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršenja rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa kao i nedovoljnog ili pak povećanja broja putnika na raspisanom aranžmanu. Za ovaj program osigurana je jamčevina po polici br 298090000051  s Croatia osiguranjem d.d., OIB 26187994862, Vatroslava Jagića 33, Zagreb i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti organizatora paket aranžmana. Središnja kontaktna točka: Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, e-mail:pisarnica@mint.hr  tel.+385 1 6169 111. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr  Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje,  osiguranje prtljage, osiguranje nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja Ugovora – dodatne informacije zatražite u putničkoj agenciji Varaždintours

AKCIJA 1+1 GRATIS

Terme Laško 1+1 GRATIS

2 dan(a)
 • Odaberite datum polaska
 • Broj osoba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »