Putovanje:

 CIJENA ARANŽMANA po osobi  (min.broj 40 putnika)  

 1/2  soba, park strana,francuski balkon,  ALL INCLUSIVE

      599 EUR   

 1/1 soba,park strana,francuski balkon,    ALL INCLUSIVE

 

      799 EUR  

 

Opis:

HOTEL LUKA **

Položaj: Hotel Luka nalazi se na svega 20 metara od mora i privatne šljunčane plaže te 350 metara od središta mjesta Luka, sastoji od dvije zgrade s ukupno 74 sobe i restorana udaljenog dvjestotinjak metara od hotela.

Sobe: klimatizirane, tuš/WC, TV,  francuski balkon

Plaža:  ispred hotela, šljunčana,posebni pješčani dijelovi plaže 

POLAZAK:   ČAKOVEC      04:00 sati

                     VARAŽDIN      05:00 sati

                     LUDBREG       05:30 sati

Aranžman uključuje/ ne uključuje:

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom, smještaj u hotel Luka** u 1/2 sobama na bazi punog pansiona

(doručak 07.00-10.00, ručak 12.00-14.00,večera 19.00-21.00 (doručak buffet, ručak i večera izbor 3 menu-a ( riblji, mesni i vegetarijanski ) , ručak : glavno jelo, salata,desert; večera: predjelo,juha,glavno jelo,salata,desert ; pivo,vino(crno i bijelo),prirodni negazirani i gazirani sokovi u restoranu uz obroke,u beach baru Sidro od 10:00-22:00 kava,domaća žestoka alkoholna pića (travarica.orahovac,pelinkovac,rum,gin),pivo,vino,sokovi,boravišnu pristojbu,2x tjedno živa glazba,1x tjedno dalmatinska večera, besplatno wifi, voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

Ulaznice u ostale muzeje i kulturno povijesne objekte, doplate, putno osiguranje, osobne troškove te sve ostalo što izričajem nije navedeno u „aranžman uključuje“

Doplata za sobu s balkonom: 80 eur

Napomena:

PLAĆANJE:     100 eur(753,45 hrk) po osobi prilikom rezervacije (ne vraća se u slučaju odustajanja), ostatak do početka putovanja (plaćanje gotovinom, kreditnim karticama: Visa, ECMC, DC, VISA)

 

 * za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica

* predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

*  putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

*  raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator prema redoslijedu uplata

 

 

Dugi otok je ponajprije čarobno mjesto puno osebujnosti i kontrasta, ukrašeno mnogim prirodnim ljepotama a bogato nizom turističkih aktivnosti. Izuzev svojih 12 idiličnih mjestašca koji nude niz sportskih, kulturno-umjetničkih i zabavnih manifestacija, Dugi otok ima razvijen i izletnički turizam na obližnja mjesta i otoke. Zaštićen Park prirode Telašćica krasi Dugi otok, a obližnji Nacionalni park Kornati pruža svakom posjetiocu posebno iskustvo netaknute prirode i bogatstva flore i faune. Dugi otok je spoj bogate tradicije i modernog načina življenja!

Jedno od naselja Dugog otoka je i Luka. Izgledom mjesta dominira šetnica koja datira još iz 14. stoljeća, a posebnost mjesta je i uvala Zlatna Vala, koja osim kristalno čistog mora pruža i sigurno utočište svim nautičarima. Nad mjestom Luka se nadvija i najveće brdo koje krasi Dugi otok – Vela Straža. Bogatstvo podmorja pruža posebno zadovoljstvo roniocima - ljubiteljima skrovitih morskih dubina. Bogata gastronomska ponuda, ponajviše ribljih specijaliteta, zadovoljiti će svako nepce.

 

HOTEL NA LICU MJESTA NUDI SLIJEDEĆE IZLETE UZ DOPLATU  :

1.VELI RAT -izlet brodom i obilazak sjevernog dijela Dugog otoka

2.NP KORNATI & PP TELAŠĆICA

3.DEGUSTACIJA MASLINOVOG ULJA I SIRA -OPG Žampera

 

 

Uvjeti plaćanja: uplata akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave i potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja

Sredstva plaćanja: gotovina, kartice

Kalkulacija je rađena na bazi min 40  putnika u autobusu. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Varaždintours putničke agencije d.o.o. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih  putnika kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a sukladno Općim uvjetima poslovanja.  Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršenja rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa kao i nedovoljnog ili pak povećanja broja putnika na raspisanom aranžmanu. Za ovaj program osigurana je jamčevina po polici br 298090000121  s Croatia osiguranjem d.d., OIB 26187994862, Vatroslava Jagića 33, Zagreb i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti organizatora paket aranžmana. Središnja kontaktna točka: Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, e-mail:pisarnica@mint.hr  tel.+385 1 6169 111. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr  Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje,  osiguranje prtljage, osiguranje nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja Ugovora – dodatne informacije zatražite u putničkoj agenciji Varaždintours.

 

GARANTIRANO

Dugi otok - hotel Luka** all inclusive

8 dan(a)
  • Odaberite datum polaska
  • Broj osoba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »