Ukratko

Smještena u Zreškom Pohorju, na nadmorskoj visini od 1517 m, Rogla predstavlja savršeno skijalište za sve uzraste. Uz brojna domaća i međunarodna priznanja, o kvaliteti skijališta u prilog ide i podatak da je prema godišnjim anketama, Rogla u samom vrhu omiljenih obiteljskih skijališta na ovome prostoru.

Cijena paketa po osobi:

 

CIJENA PAKETA PO OSOBI

ODRASLI I DJECA STARIJA OD

14 GOD.

2.790,00 kn

DJECA 3-12 GODINA NA POMOĆNOM LEŽAJU

50%                 1.395,00 kn

DJECA 3-12 GODINA NA OSNOVNOM LEŽAJU

30%                 1.955,00 kn

DJECA 12-14 GODINA NA POMOĆNOM LEŽAJU

(na osnovnom ležaju puna cijena)

30%                 1.955,00 kn

STARIJI OD 14 GODINA NA POMOĆNOM LEŽAJU

10%                 2.510,00 kn

Paket uključuje:

  • smještaj u hotelu Brinje*** u višekrevetnim sobama (dvokrevetne i četverokrevetne sobe s mogućnošću 1 pomoćnog ležaja; sve sobe s vlastitom kupaonicom, TV) na bazi 4 polupansiona (bogati buffet doručak i večera u restoranu hotelu Rogla)
  • 4-dnevnu ski kartu  
  • korištenje hotelskog bazena (uz ograničeni broj kupača zbog epidemiološke situacije) osiguranje od odgovornosti i jamčevinu, troškove organizacije i realizacije aranžmana

Doplate na licu mjesta:

jednokratna prijava – 2€ po odrasloj osobi (jednokratno); boravišna pristojba: odrasli – 2,5€/dan, djeca 7-18 godina – 1,25€/dan

Napomene:

Za paket aranžman Zimovanja na Rogli, garantiramo povrat uplaćenog iznosa prije odlaska na putovanje u sljedećim nepredvidivim slučajevima:

  • uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na odredištu ili povratku u Republiku Hrvatsku (RH) nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
  • uvedena zabrana putovanja građana RH u Sloveniju od strane RH ili države odredišta
  • uvedena obveza karantene zbog COVID-19, bilo na odredištu ili pri povratku u RH nakon putovanja

U gore navedeni slučajevima agencija zadržava samo 100kn manipulativnog troška po rezervaciji. Garancija ne vrijedi u slučaju da se putnik zarazi, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus za vrijeme ili poslije putovanja.

U slučaju većeg broja zainteresiranih osoba za školu skijanja, uz doplatu, postoji mogućnost organizacije iste.

Uvjeti plaćanja ;

Uvjeti plaćanja: uplata akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave i potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja. Sredstva plaćanja: gotovina, kartice PBZ VISA 2-6 rata, ECMC ZABA do 6 rata, MAESTRO ZABA do 12 rata, ECMC I VISA  RBA do 12 rata, DINERS do 12 rata

 

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Varaždintours putničke agencije d.o.o. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih  putnika kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a sukladno Općim uvjetima poslovanja.  Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršenja rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa kao i nedovoljnog ili pak povećanja broja putnika na raspisanom aranžmanu. Za ovaj program osigurana je jamčevina po polici br 298090000042  s Croatia osiguranjem d.d., OIB 26187994862, Vatroslava Jagića 33, Zagreb i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti organizatora paket aranžmana. Središnja kontaktna točka: Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, e-mail:pisarnica@mint.hr  tel.+385 1 6169 111. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr  Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje,  osiguranje prtljage, osiguranje nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja Ugovora – dodatne informacije zatražite u putničkoj agenciji Varaždintours.

 

uključena ski karta

Rogla

vlastiti prijevoz

5 dan(a)
  • Odaberite datum polaska
  • Broj osoba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »