Uvjeti korištenja

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA


Dobrodošli na stranice VARAŽDINTOURSA – PUTNIČKE AGENCIJE d.o.o. (u tekstu: Varaždintours)!
Varaždintours vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih stranica koje su podložne niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Varaždintours stranica.

OPIS USLUGA

Varaždintours stranice svojim posjetiteljima pružaju mogućnost korištenja različitih sadržaja i usluga, a sukladno ovdje utvrđenim uvjetima.

  • Pregled usluga i informacija
    Pregled se sastoji od navođenja usluga koje pruža Varaždintours, te informacija koje Varaždintours smatra značajnim za objavu. Varaždintours zadržava pravo izmjene sadržaja ukoliko je naknadno došlo do uočavanja pogrešno navedenog i objavljenog podatka.

  • Turistička ponuda
    Ponuda se sastoji od gotovih turističkih aranžmana i programa za pojedince i grupe, te prijedloga aranžmana podložnih promjeni na zahtjev naručitelja. Korištenje objavljenog sadržaja dozvoljeno je isključivo za osobnu upotrebu pojedinca ili grupe zainteresirane za putovanje prema objavljenom programu.

  • Kontakt elektroničkom poštom (e-mailom)
    Kada na Varaždintours šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji dostavljate elektronskom poštom, te podatke Varaždintours koristi u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Zaposlenici agencije mogu vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.

OBVEZE KORISNIKA PRI KORIŠTENJU STRANICA

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge stranica uključivati reklame, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke od Varaždintoursa neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja stranica i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja stranica Varaždintoursa.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na stranicama Varaždintoursa je zaštićen autorskim pravima. Prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu Varaždintoursa ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na stranicama, o tome je dužan izvijestiti Varaždintours koristeći adresu vztours@varazdintours.hr

Sadržaj objavljen na stranicama Varaždintoursa smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

POMOĆ I PODRŠKA 

Varaždintours za korisnike usluga stranica Varaždintoursa osigurava pomoć i podršku isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa odnosno brojeva telefona, a koji su objavljeni na stranicama www.varazdintours.hr uz opis pojedine usluge.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Varaždintours poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranica. Svi podaci iz procesa registracije, te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana Zakonom.
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Varaždintours se obvezuje prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga samo u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat i uz njegovu privolu. Za daljnju obradu prikupljenih osobnih podataka korisnika usluga u svrhu marketinga, potrebno je odobrenje korisnika usluge. Varaždintours se obvezuje koristiti prikupljene osobne podatke korisnika svojih usluga samo u vremenu koje je potrebno za uspješno izvršenje svoje usluge, a nakon toga će prikupljeni osobni podaci biti trajno brisani.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Neki od linkova na stranicama Varaždintoursa vode na stranice drugih web site-ova i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom Varaždintoursa i Varaždintours nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.
Poslovni odnos (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) između posjetitelja i oglašivača na i van stranica Varaždintoursa isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Varaždintours nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svojim stranicama.

PROMJENE USLUGA I SADRŽAJA STRANICA

Varaždintours zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranicama Varaždintoursa bez obaveze prethodne najave. Varaždintours nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Varaždintours zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja stranica. Svaka promjena biti će objavljena na adresi www.varazdintours.hr

Varaždintours će povremeno putem stranica www.varazdintours.hr obavijestiti posjetitelje o važnim izmjenama i dopunama Uvjeta korištenja.

VARAŽDINTOURS – PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o.

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »